Lise

Lise kanjer blog

little miracle 25/04/2010

Filed under: Amerika — non-profitfilm @ 00:32

De afgelopen dagen waren intensief, spannend en emotioneel. Het is moeilijk om alles onder woorden te brengen.
Je boeltje pakken. De onzekerheid of de vlucht. De twijfel of we alle medicatie en sondevoeding door de security krijgen. Het afscheid van opa en oma. Aankomst in Amerika. Ontvangst bij Ronald Mac Donald. De ontmoeting met diverse andere neuroblastoom kinderen en hun ouders. En op vrijdag gelijk een dag vol met afspraken in het Children’s Hospital of Philadelphia (van 11.00 – 20.30 Amerikaanse tijd + 6 NL tijd) .

Alex en ik zijn gebroken en gaar. Lise en Femke zijn relaxed en hebben pret; het vliegen was een groot avontuur en zowel in het Ronald Mac Donald huis als in het ziekenhuis is het een grote speeltuin. Daarnaast zijn er alle koekjes die ze hier krijgen. Zoet, zout, met pindakaas, cheddar cheese, …, …. . Plus donuts, cakejes, pancakes, pizza en……… Mc Donalds everywhere – zelfs in het ziekenhuis. Tja, wat wil je nog meer als 3- en 5-jarige.

We zijn erg gelukkig dat we er zijn. Het voelt als een ‘little miracle’ dat we donderdag in het eerste vliegtuig hebben kunnen stappen dat na een week weer naar Philadelphia vliegt.
Later meer over ons verblijf in het Ronald Mac Donald huis en het eerste bezoek aan het ziekenhuis!

Advertenties