Lise

Lise kanjer blog

lise weer opgeknapt! 16/05/2010

Filed under: Amerika — non-profitfilm @ 20:29

Gelukkig is Lise weer opgeknapt in de afgelopen dagen. Waarschijnlijk heeft ze ook last gehad van een kleine steentje in de galblaas wat verklaard waarom ze in korte tijd geel zag en zoveel buikpijn had. Bloed is weer OK en Lise eet en drinkt ook weer zelf.

Alle reden om Lise en Femke even in de watten te leggen.  En dus met de bus naar City Center en bij de K-Mart (mega store) een kadootje uitkiezen.
Lise kiest een pop die ze er 3 weken geleden al heeft gezien; een bijna echte baby. En Femke hebben we kunnen overhalen voor een spongebob basketbal in plaats van een groot zwembad waar ze naar blijft wijzen. Vannacht lagen de kadootjes bij de meiden in bed.

Op terugweg lopen we langs het park op Rittenhouse square. Een prachtig groot vierkant park waar veel verschillende mensen rondhangen.  Er gebeurd vanalles. Een living statue van Michael Jackson. En we worden getrakteerd op een geweldig optreden door een paar afro american straatmuzikanten. Dit is het ongelooflijk goede leven van deze bruisende stad waar we tussendoor zoveel mogelijk van proberen te genieten!

liefs van ons!

Advertenties