Lise

Lise kanjer blog

klas loopt avondvierdaagse voor lise 01/07/2010

Filed under: school — non-profitfilm @ 03:38

Een paar weken geleden kregen we het bericht dat de juf samen met alle kindjes uit de klas van Lise een sponsorloop organiseerden.
De kinderen hebben sponsors gezocht en vervolgens de avondvierdaagse gelopen om geld voor Lise te verdienen. Er is een indrukwekkend bedrag opgehaald en lise heeft de check van de kinderen via Skype gekregen.  In overleg met Juf Meike doen we er leuke dingen van voor lise,  zoals de dolfijnen boottocht in Cape May, en gaat een deel van de opbrengst o.a. naar Stella Rogers (UK) die we hier regelmatig ontmoeten (zie http://www.2simpletrust.org/treatment.html).

Het is bijzonder  hoe betrokken de klas van begin af aan is; juf Meike, de kinderen, groepsmoeders en ouders. Ondanks de afwezigheid hoort Lise er gewoon nog bij. En dat is zo belangrijk in deze situatie. Een warm bad, voor Lise en voor ons! Daarnaast vinden we het stoer van de kindjes om zo je best te doen voor een klasgenootje en andere kindjes die de pech hebben om deze gemene ziekte te krijgen. Het is goed om wat te doen voor anderen. Daar wordt de wereld mooier van en samen kun je meer aan en overwinnen!

Heel hartelijk bedankt allemaal!

groepsfoto sponsorloop

Advertenties