Lise

Lise kanjer blog

Stem op VOKK! 29/07/2010

Filed under: Algemeen — non-profitfilm @ 18:34

Alex en ik willen je vragen om je stem uit te brengen op het VOKK waarmee ze in aanmerking komen voor 50.000 euro van het 3M fonds.

VOKK
De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker is een landelijke vereniging die gezinnen met een kind met kanker tijdens én na ziekte en behandeling steunt en begeleidt; die de positie van kinderen met kanker en volwassenen genezen van kinderkanker verbetert; die de belangen van kinderen en ouders behartigt; en die kwaliteit van zorg en wetenschappelijk onderzoek bevordert.

3M Fonds
Het doel van het 3M Fonds is het stimuleren van initiatieven en ondersteunen van niet-commerciële organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. De Grote Gift bestaat uit een eenmalige gift van 50.000 euro aan een organisatie in Nederland!
De keuze van de uiteindelijke winnaar van de Grote Gift is mede gebaseerd op het aantal uitgebrachte stemmen via de 3M Fonds website!

Je kunt stemmen via onze links rechts onder aan de pagina: 3M fonds en VOKK. Op de website van 3M onderaan het verhaal van VOKK over de kanjerketting vind je de button stem. Dank voor je wel voor je moeite!

Alex & Manon

Advertenties