Lise

Lise kanjer blog

368 dagen verder 09/08/2010

Filed under: Amerika — non-profitfilm @ 04:53

5 augustus was het een jaar geleden dat we op de EHBO van het GZG hoorden:” Lise heeft een grote tumor in haar buikholte en het is heel ernstig”.
Een mokerslag, die nog dagelijks zijn echo heeft. Het is pijnlijk om terug te denken aan het begin. Een jaar verder weten we dat het een diagnose is die niet went en dat ons leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Tegelijkertijd is er veel waar we dankbaar voor en trots op zijn. Lise heeft zoveel doorstaan. Is een enorm krachtig en dapper meisje. Behandelingen zijn van begin af aan goed aangeslagen en Lise beschikt over een heel vitaal lijfje. Er had zoveel anders kunnen lopen, maar het is goed gegaan!

Na de stamceltransplantatie kwam het bericht over de nieuwe behandeling in Amerika. Lise is ervoor in aanmerking gekomen en we hebben precies op tijd kunnen vliegen naar de USA. Het voelt goed hier te zijn en deze behandeling te krijgen. Er is hier veel onderzoek naar en deskundigheid over neuroblastoom.

We willen iedereen bedanken voor alle steun in het afgelopen jaar!
Het is ongelooflijk hoeveel post lise, femke en wij hebben ontvangen.  Heel warm en liefdevol. Het doet ons steeds zo goed. Dank je wel!

Advertenties