Lise

Lise kanjer blog

inpakken en wegwezen :D 06/09/2010

Filed under: Geen categorie — non-profitfilm @ 21:58

De laatste dagen zijn trager voorbij gegaan. Gisteren was er nog een straatfeestje voor Labourday, dit markeert het einde van de zomervakantie. Het weer is hier nog steeds goed. Afgelopen dagen 28-32 graden. En morgen is het weer heet, rondom 35 graden. We zijn aan het inpakken en poetsen. Nog 1 nachtje en dan stappen we in het vliegtuig, naar huis!

We hebben nog een heel droevig bericht gekregen. Bij Ty, een jongetje van bijna 4 die gelijktijdig met lise de stamceltransplantatie heeft gehad, is de neuroblastoom terug gekomen en is het in hele korte tijd snel bergafwaarts gegaan. Woensdag wordt hij begraven. Ongelooflijk verdrietig.  We leven zeer met ze mee.

Het is de keiharde werkelijkheid van een kinderkanker die vergeleken met andere soorten nog veel te winnen heeft aan overlevingskansen. Bij ieder kind is het verloop anders maar helaas komt het bij sommigen (te) snel terug. De immunotherapie is een positieve ontwikkeling maar deze is helaas nog niet voor iedereen beschikbaar. Verschrikkelijk vinden we dat!
We hopen dat ieder zijn of haar steentje wil bijdragen met een donatie aan een van de kinderkankerfondsen. Villa Joep is specifiek gericht op neuroblastoom. Maar ook het KinderKankerfonds besteed er geld aan. Aandacht is nodig, daadkracht nog meer!

Advertenties