Lise

Lise kanjer blog

sponsor actie: ‘Loop met Lise voor Villa Joep’ 27/05/2011

Filed under: Algemeen — non-profitfilm @ 16:24

 Samen met Lise hebben we het iniatief genomen voor een sponsoractie gekoppeld aan de avondvierdaagse in Vlijmen (21-24 juni).

Wat KIKA doet, alleen zijn onze opbrengsten voor Villa Joep, hét fonds tegen Neuroblastoom kinderkanker. Het is onze hartenwens om bij te dragen aan een snellere ontwikkeling van de ultieme behandeling voor alle kinderen die getroffen worden door deze ernstige ziekte. We hopen ook bij te kunnen dragen aan het versnellen van de procedure om immuno therapie naar NL te krijgen.

De schoolleiding heeft het idee van de actie met open armen ontvangen en de organisatie van de Avondvierdaagse in Vlijmen heeft zich als platform aangeboden. Wij hebben de organisatie wat laat opgepikt, maar zijn ervan overtuigd dat het goed is om te doen. Het is fijn om kinderen mee te geven dat ze iets voor anderen kunnen betekenen!

Het wetenschappelijke onderzoek naar immuno therapie voor Neuroblastoom is voor een deel gefinancierd door Alex Lemonade Stand. Zij roepen kinderen in het hele land op om limonade op straat te verkopen. Dit is inmiddels landelijk een groot begrip geworden. Zodoende dat Alex Lemonade Stand kan bijdragen aan hele wezenlijke onderzoeken. Het is dus mede aan hen te danken dat  immuno therapie voor Neuroblastoom bestaat in Amerika. Het bewijs dat alle en vele kleine beetjes helpen.

Wij hopen op een breed gedragen actie met veel plezier!

Bijdragen kan via het sponsorformulier – deze wordt uitgedeeld op school en kun je opvragen via info@manonvanhoof.nl.
Tijdens de avondvierdaagse staat er dagelijks een Villa Joep stand. Hier vind je algemene informatie, worden Villa Joep olifanten verkocht en wordt gecollecteerd.

Je kunt ook direct een bijdrage storten op bankrekeningnummer: 15.50.13.866 t.n.v. Villa Joep – graag o.v.v. Loop met Lise voor Villa Joep dan kunnen we ook deze giften meenemen in de totale opbrengst.

Tijdens de finale avond vind er een cheque overhandiging plaats door veel kinderen samen met Lise aan Villa Joep. Je van harte harte welkom om iedereen feestelijk mee binnen te halen en bij de uitreiking aanwezig te zijn! Meer informatie volgt!

Advertenties