Lise

Lise kanjer blog

bijzondere initiatieven deel 2 17/06/2011

Filed under: Geen categorie — non-profitfilm @ 21:51

Het is heel erg ontroerend om te zien, horen en lezen hoe de sponsoractie kinderen en volwassenen in beweging zet.
Vanmorgen vroeg juf Meike of ik even bij juf Jose binnen wilde lopen. Ze wilde kinderen even persoonlijk wat laten overhandigen.
Enthousiast werd ik door Juf Jose begroet. Ze legde uit dat kinderen zo hun best hadden gedaan dat ze  hier graag even bij stil wilde staan.
Zo had de oma van een kindje uit de klas geld opgehaald bij de vrijwilligers van het Toon Hermans huis.  En had een stoer jongetje wel heeel erg zijn best gedaan. En dat horen we meer terug. Dat het zo leeft onder de kinderen om méé te doen. Zelfs ook op andere basisscholen in Vlijmen en in Haarsteeg.

Familie, vrienden, kennisen en bekenden hebben het filmpje en de informatie van ons gekregen en zelf ook weer doorgestuurd. Daar komen dan weer indrukwekkende (re)acties van. Zo heeft de organisatie van de zomerfeesten in Genderen besloten de actie te gaan koppelen aan hun avond2daagse eind augustus. Heeft het sterrenfonds (o.a. van John Beerens, Frans Bauer) het filmpje bekeken en aangegeven dat ze geen geld aan onderzoek geven, maar dat Villa Joep een verzoek mag indienen voor materieele wensen. Einde middag kregen we nog een bijzondere mail dat Rabobank Tilburg, bij wijze van uitzondering, deze actie wil steunen en maarliefst 350,00 euro gaat overmaken.

Bijzonder dat de actie zich zo verspreidt en zovelen hun steentje bijdragen aan verdere ontwikkelingen tegen neuroblastoom.

Dank je wel allemaal!

wordt vervolgd!
ps
je bent van harte welkom op de finale dag van de avondvierdaagse  vrijdag 24 juni aanstaande, waar we tussen 20.00 en 20.30 de cheque gaan overhandigen aan Villa Joep. Lokatie: naast het gemeentehuis in Vlijmen.

Advertenties