Lise

Lise kanjer blog

avondvierdaagse van start 22/06/2011

Filed under: sponsoractie Loop met Lise voor Villa Joep — non-profitfilm @ 10:13

Gisteren hebben we de eerste avond gelopen. Alhoewel. Beter gezegd; Lise heeft hem gerend. Samen met een paar vriendjes en vriendinnetjes. Met dikke rode konen de finish over. En Femke. Die heeft het uitgezeten… op de schouder en in de buggy.

Na opbouw van ons kleine Villa Joep standje, kregen we een radio interview met Omroep Brabant Nieuws. Niet lang daarna kwam neef Jaap in olifantenpak en neef Teun met Marloes. Er staan iedere avond mensen van onze familie. Kinderen kunnen er hun formulieren nog inleveren, of gauw nog eentje meenemen mochten ze het hebben gemist. Er staat een collectebus en we verkopen de Villa Joep olifanten.

Inmiddels zijn er bijna 100 formulieren ingeleverd met kleine en grote bedragen. Iedere bijdrage is fijn en bijzonder omdat een kind(je) er moeite voor heeft gedaan. Gisteren stond langs de route een limonade verkoop door kinderen van de Bussel voor Villa Joep!  Dat is dan zo leuk om te zien. En zo komen we vrijdag met zijn allen op een pracht bedrag.

ps De actie bij kwaliteitsslagerij Schoenmakers is afgelopen en heeft ook een gigantisch bedrag opgeleverd, nl. 350,00 euro.

Advertenties